Keresés

Bio- vagy natúrkozmetikum? Mit jelent? Mi a különbség?

LinkajánlásBiokozmetikumBiokozmetikumbiokozmetikum.lap.hu/9-99hu14982720482007-02-26 12:59:092017-06-24 04:40:48Adrbiokozmetikum@lap.huAdrbiokozmetikum@lap.huCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2007

Meghatározás

A natúrkozmetikumok természetes hatóanyagokat tartalmaznak. Az előállításuk során tiltott a szintetikus anyagok, ásványi olajok, allergizáló illatanyagok, emulgeálószerek, szilikonok, génmanipulált anyagok alkalmazása. A natúrkozmetikumokat nem kötelező minősíttetni, elég, ha az összetevők listájában szereplő anyagok megfelelnek az EU natúrkozmetikai minősítésének.<br /><br />A biokozmetikumok egy szűkebb kategóriába tartoznak, melyeknek szigorúbb feltételeknek kell hogy megfelelniük. A biokozmetikumok növényi alapanyagait ellenőrzött bio- vagy ökológiai gazdálkodásban termesztik. A növénytermesztés során tilos a műtrágyák, vegyszerek és hormonok használata. Az összetevők legalább 95%-ának ökológiai eredetűnek kell lennie, amit a gyártónak tanúsítvánnyal kell igazolnia.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Bio- vagy natúrkozmetikum? Mit jelent? Mi a különbség?
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés